• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor Cukorgyártás A cukorról általánosságban Jótett program Hirdetések Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat

Panforte, olasz csokoládés sütemény

Hozzávalók

  • 20 dkg mag
  • 20 dkg aszalvány
  • 15 dkg csoki
  • 12 dkg Koronás Kristálycukor
  • 12 dkg méz
  • 10 dkg liszt
  • 1 evőkanál kakaópor
  • őrölt gyömbér, fahéj

Elkészítés

A cukrot a mézzel összeolvasztjuk, míg a cukor fel nem olvad. A csokit gőz felett felolvasztjuk. Összeöntjük, majd a magvakat, aszalványokat hozzáadjuk, a fűszerekkel, a kakaóporral összekeverjük. Egy üveg/kerámiaformát kivajazunk, majd belesimítjuk a masszát és 160 fokos sütőben 20 percig sütjük. Hagyjuk kihűlni, majd szeleteljük.

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Flódni

Fahéjas karika

cukormázzal

Mogyorós karamella

Körte tiramisu

Tojásmentes rebarbara-eper felfújt

Kakaós Battenberg-sütemény

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2023 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Nyereményjátékok részvételi feltételei
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".