• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor A cukorról általánosságban Cukorgyártás Jótett program Hirdetések Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat

Pezsgős áfonyalekvár

Hozzávalók

  • 1,5 kg friss áfonya
  • 1 dl (száraz) pezsgő
  • 500 g Koronás Befőzőcukor 3:1

Elkészítés

Az áfonyát megmossuk, fazékba tesszük, hozzáadjuk a befőzőcukrot és a pezsgőt, és felforraljuk. Kevergetjük, és forrástól számítva 8–10 percig főzzük.  Leturmixoljuk, még forrón steril üvegekbe töltjük és azonnal lezárjuk.

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Fehércsokis eperlekvár

Pikáns szilvaszósz

Sütőtökös almalekvár

Epres rebarbara­lekvár

Töklekvár almával, naranccsal

Szilvás sütőtöklekvár naranccsal

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2022 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".