
Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
A megtisztított, apróra vágott rebarbarát vízzel felforraljuk egy nagy lábosban, és közepes lángon kb 20 percig főzzük, amíg össze nem esik. Hozzákeverünk 1 kg Koronás Szirupcukrot. Igény szerint adhatunk hozzá 1 csokor mentát , majd hagyjuk a rebarbarát és a cukorszirupot szobahőmérsékleten ázni 3-4 órán keresztül.
A levet ezután átszűrjük, felforraljuk és 3 percig főzzük. Még forrón steril üvegekbe töltjük, szorosan lezárjuk és hűvös helyen tároljuk.
Felnyitás után hűtőben tároljuk.
Recept nyomtatás vagy megosztás