• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor Cukorgyártás A cukorról általánosságban Jótett program Hirdetések Gyárfejlesztés Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat

Répás-narancsos polenta sütemény

Hozzávalók

Tészta

  • 1,5 dl napraforgó olaj
  • 20 dkg liszt
  • 8 dkg Koronás Aranybarna Cukor
  • 8 dkg mandula durvára vágva
  • 12 dkg kukoricaliszt
  • 3 db tojás
  • 1 db narancs héja és leve
  • 15 dkg reszelt sárgarépa

Szirup

  • 1 db narancs leve
  • 1 db citrom leve
  • 2 dl víz
  • 3 evőkanál Koronás Kristálycukor

Elkészítés

A lisztet tálba mérjük, hozzáadjuk a kukoricalisztet, a cukrot, tojásokat, mandulát, narancs levét és a lereszelt répát. Összedolgozzuk a tésztát, majd kivajazott formába öntjük és 180 fokos sütőben 30–35 percig sütjük. Közben a narancs és citrom levét a vízzel és a cukorral sziruposra főzzük. A kisült forró tortát megböködjük és a sziruppal gazdagon meglocsoljuk.

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Hot Cross Bun

Kókuszos-mákos halmok

Marcipános-meggyes kuglóf

Túrós-mandulás fonatok

Túrós áfonyás zsemik

Churros-spanyol fánk

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2023 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Nyereményjátékok részvételi feltételei
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".