• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor A cukorról általánosságban Cukorgyártás Jótett program Hirdetések Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat

Keksztekercs

Hozzávalók

  • 50 dkg darált keksz
  • 0,5 dl kávé
  • 4 evőkanál baracklekvár
  • 1 dl tej
  • 3 evőkanál kakaópor
  • 5 evőkanál Koronás Porcukor

A krémhez

  • 20 dkg vaj
  • 15 dkg Koronás Kristálycukor

Elkészítés

A kekszet a kávéval, kakaóporral, lekvárral, tejjel és a porcukorral összedolgozzuk. A tészta ne tapadjon. A vajat a porcukorral habosra keverjük. Porcukorral megszórjuk a felületet és „tésztát” 40x30 cm-esre nyújtjuk, lapogatjuk. A krémmel megkenjük, majd feltekerjük. Fóliába csomagoljuk, 2 órát hűtjük, ezt követően szeleteljük.

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Málnás zabszelet

Eperpite

Mákos kosárkák

Kakaós Battenberg-sütemény

Flódni

Epres-mandulás fehércsokis galette

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2022 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".