• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor Cukorgyártás A cukorról általánosságban Jótett program Hirdetések Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat

Keksztekercs

Hozzávalók

  • 50 dkg darált keksz
  • 0,5 dl kávé
  • 4 evőkanál baracklekvár
  • 1 dl tej
  • 3 evőkanál kakaópor
  • 5 evőkanál Koronás Porcukor

A krémhez

  • 20 dkg vaj
  • 15 dkg Koronás Kristálycukor

Elkészítés

A kekszet a kávéval, kakaóporral, lekvárral, tejjel és a porcukorral összedolgozzuk. A tészta ne tapadjon. A vajat a porcukorral habosra keverjük. Porcukorral megszórjuk a felületet és „tésztát” 40x30 cm-esre nyújtjuk, lapogatjuk. A krémmel megkenjük, majd feltekerjük. Fóliába csomagoljuk, 2 órát hűtjük, ezt követően szeleteljük.

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Epres-marcipános szelet

Kókuszos-mandulás golyók

Kókuszos marcipánrudak

Kandiscukros aprósütemény

Gluténmentes (GM) amerikai palacsinta mentás eperszósszal

Fahéjas csiga krémsajtos cukormázzal

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2023 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Nyereményjátékok részvételi feltételei
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".