• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor Cukorgyártás A cukorról általánosságban Jótett program Hirdetések Gyárfejlesztés Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat/Bejelentés

Szilvás tiramisu

Hozzávalók

  • 50 dkg szilva
  • 3 evőkanál Barna Nád Kristálycukor
  • 20 dkg babapiskóta
  • 1 csomag pudingpor
  • 6 dl tej
  • 3 evőkanál Koronás Aranybarna Cukor
  • 50 dkg mascarpone
  • 2 dl kávé
  • 2 evőkanál holland kakaópor

Elkészítés

A szilvát megmossuk, daraboljuk és a cukorral összefőzzük. Kihűtjük. A pudingport a tejjel felhígítjuk, felfőzzük, cukorral ízesítjük. Hozzákeverjük a robotgéppel a mascarponét. Egy kerámiatál aljára kevés krémet simítunk. A babapiskótát kávéba mártogatjuk, a krémre helyezzük. Ismét krém, majd a szilvaröszter, kávé babapiskóta, a tetejére krém kerüljön. Kakaóporral megszórjuk, alaposan kihűtjük.

Elkészítési idő: 30 perc + hűtés

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Szilveszteri partirakéták

Túrós-mandulás fonatok

Szedres kosárka

Fahéjas-marcipános szilvás csavart kalács

Cseresznyés-mandulás pite

Rizskoch

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2025 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Nyereményjátékok részvételi feltételei
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek
  • Cookie-beállítások

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".