• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor Cukorgyártás A cukorról általánosságban Jótett program Hirdetések Gyárfejlesztés Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat/Bejelentés

Szilvás tiramisu

Hozzávalók

  • 50 dkg szilva
  • 3 evőkanál Barna Nád Kristálycukor
  • 20 dkg babapiskóta
  • 1 csomag pudingpor
  • 6 dl tej
  • 3 evőkanál Koronás Aranybarna Cukor
  • 50 dkg mascarpone
  • 2 dl kávé
  • 2 evőkanál holland kakaópor

Elkészítés

A szilvát megmossuk, daraboljuk és a cukorral összefőzzük. Kihűtjük. A pudingport a tejjel felhígítjuk, felfőzzük, cukorral ízesítjük. Hozzákeverjük a robotgéppel a mascarponét. Egy kerámiatál aljára kevés krémet simítunk. A babapiskótát kávéba mártogatjuk, a krémre helyezzük. Ismét krém, majd a szilvaröszter, kávé babapiskóta, a tetejére krém kerüljön. Kakaóporral megszórjuk, alaposan kihűtjük.

Elkészítési idő: 30 perc + hűtés

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Fahéjas-marcipános szilvás csavart kalács

Kókuszos szelet

Túrós áfonyás zsemik

Békaszáj süti

Tojásmentes epres süti

Házi túrós pite

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2025 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Nyereményjátékok részvételi feltételei
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek
  • Cookie-beállítások

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".