• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor Cukorgyártás A cukorról általánosságban Jótett program Hirdetések Gyárfejlesztés Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat/Bejelentés

Tejfölös panna cotta eperrel

Hozzávalók

  • 3 dl tejszín
  • 2 dl tejföl
  • 1 db vaníliarúd
  • 2 evőkanál Koronás Porcukor
  • 2 db zselatinlap

Elkészítés

A zselatinlapokat hideg vízbe áztatjuk. A tejszínt a felhasított vaníliarúddal, a kikapart magokkal és a porcukorral felmelegítjük. A meleg tejszínben feloldjuk a zselatinlapokat. A meleg zselatinos tejszínből 1 merőkanálnyi mennyiséget elkeverünk a hideg tejfölben, majd elkeverjük a maradék tejszínnel. Tálkákba adagoljuk és alaposan kihűtjük. Friss eperrel kínáljuk.

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Kávélikőrös golyók

Olajban sült perec

Kurkumával, gyömbérrel

Kókuszos mangós rolád

Fűszeres cukorszirup

Forró italokhoz

Vaníliás-rumos korongok

Madártej

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2025 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Nyereményjátékok részvételi feltételei
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek
  • Cookie-beállítások

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".