• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor Cukorgyártás A cukorról általánosságban Jótett program Hirdetések Gyárfejlesztés Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat/Bejelentés

Barackos korongok

Hozzávalók

  • 1 csomag leveles vagy élesztős tésztatekercs
  • 1 doboz konzerv barack
  • 30 dkg mascarpone
  • 20 dkg natúr joghurt
  • 2 evőkanál Koronás Extra Finom Porcukor

Elkészítés

A leveles tésztát kitekerjük és egy belisztezett fánkszaggatóval minél több kört szúrunk ki belőle. A felesleges tésztát lehúzzuk róla, a sütőpapírral együtt tepsire húzzuk, villával megszurkáljuk és 180 fokos sütőben kisütjük 15 perc alatt. A mascarponét a joghurttal és a porcukorral összekeverjük. A kihűlt tésztakarikákra kenünk a krémből egy fél/negyed barackot nyomunk a tetejére, így tálaljuk.

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Mogyoróvajas kókuszgolyók

Aszalt barackos kókuszos répagolyók

Barackos lepény

Erdei gyümölcsös-mandulás pite

Epres-fahéjas csiga

Mogyorós-zabpelyhes bonbon

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2025 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Nyereményjátékok részvételi feltételei
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek
  • Cookie-beállítások

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".