Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Az összes hozzávalót mérjük egy tálba és kézzel jól gyúrjuk össze. Egy elég sűrű masszát fogunk kapni. Egy lábasban forrósítsunk étolajat a fánkok kisütéséhez. A forró olajba két teáskanállal szaggassunk kis golyókat, majd pár perc alatt süssük aranybarnára őket az olajban. Sütés közben időnként meglökdössük a fánkokat egy kanállal. Így, mikor az egyik felük átsült, maguktól szépen megfordulnak. Mikor a fánkok szép aranybarnák, egy szűrővel vegyük ki őket az olajból és rögtön, közvetlenül tegyük őket a fahéjas porcukorba, amiben jól forgassuk át őket.
Recept nyomtatás vagy megosztás