• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor Cukorgyártás A cukorról általánosságban Jótett program Hirdetések Gyárfejlesztés Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat/Bejelentés

Vörösáfonya-lekvár

Hozzávalók

  • 1,6 kg vörösáfonya
  • 0,5 kg Koronás Befőzőcukor 3:1
  • 5 evőkanál konyak

Elkészítés

A vörösáfonyát jól átmossuk, majd lecsurgatjuk és összekeverjük a Koronás Befőzőcukorral. Tegyük fel főni, majd kb. 20 perc után hozzáadjuk a konyakot. Egyet még forraljunk rajta és kész lekvárt azonnal üvegekbe töltjük, majd lezárjuk.

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Szilva-sárgabarack vegyes lekvár

Fahéjas szilvalekvár recept

Narancsos eperlekvár

Marcipános narancsdzsem

Málnalekvár

Áfonyalekvár levendulával

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2025 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Nyereményjátékok részvételi feltételei
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek
  • Cookie-beállítások

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".