• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor Cukorgyártás A cukorról általánosságban Jótett program Hirdetések Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat

Zeppole, olasz túrófánk

Hozzávalók

  • 25 dkg túró/ricotta
  • 1 db tojás
  • 15 dkg liszt
  • 2 teáskanál sütőpor
  • 3 evőkanál Koronás Kristálycukor
  • 1 csipet só

Elkészítés

Az alapanyagokat eldolgozzuk, majd vizes kézzel golyókat formázunk és a forró olajban kisütjük a fánkokat. Magában vagy lekvárral kínáljuk.

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Cukkinis-diós brownie

Almás-diós crumble

Körte tiramisu

Olajban sült perec

Kurkumával, gyömbérrel

Valentin napi szíves süti

Kelt kalács dióval, lekvárral

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2023 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Nyereményjátékok részvételi feltételei
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".