• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor Cukorgyártás A cukorról általánosságban Jótett program Hirdetések Gyárfejlesztés Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat/Bejelentés

Amaretti

Hozzávalók

  • 0,22 kg Koronás Porcukor
  • 2 db tojásfehérje
  • 1 csipet citromsav
  • fél teáskanál mandulaaroma
  • 0,125 kg mandulaliszt
  • 40 szem hántolatlan egész mandula

Elkészítés

A porcukrot, tojásfehérjét, citromsavat és a mandulaaromát habverőgépbe tesszük, és addig habosítjuk magas fordulaton, míg kemény hab nem lesz (kb. 10 perc)! Kivesszük a gépből, hozzákeverjük a mandulalisztet, és egy habzsákba tesszük a habot. Szilikonos sütőpapírral fedett lemezre fél diónyi adagokat nyomunk a habból, és mindegyik tetejére ráteszünk egy szem hántolatlan mandulát.140 fokra előmelegített sütőben légkeverés nélkül 15-–20 percig szárítjuk, majd hagyjuk kihűlni, és kész is.

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Ropogós narancsos zabpehelylisztes keksz kukorica­pehellyel

Vaníliás fahéjas kifli

Málnás-zabpelyhes keksz

Citromos kekszek

Pókos keksz

Túrós nyuszikekszek

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2025 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Nyereményjátékok részvételi feltételei
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek
  • Cookie-beállítások

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".