• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor Cukorgyártás A cukorról általánosságban Jótett program Hirdetések Gyárfejlesztés Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat/Bejelentés

Banánkenyér

Hozzávalók

  • 10 dkg vaj
  • 5 evőkanál Koronás Kristálycukor
  • 2 db tojás
  • 25 dkg liszt
  • 5 dkg őrölt mogyoró
  • 1 teáskanál szódabikarbóna
  • 3 db banán
  • 5 dkg egész mogyoró
  • 10 dkg mazsola
  • 1,5 dl joghurt

Elkészítés

A tojásokat a cukorral robotgéppel habosra keverjük, majd hozzáadjuk a banánokat és ezzel is összekeverjük. Ezt követően mehet bele az olvasztott vaj, a liszt, a mogyoró, szódabikarbóna, mazsola, joghurt. Sütőpapírral kibélelt kenyérformába öntjük és 180 fokos sütőben 40–45 percig sütjük. Tűpróbával ellenőrizzük, hogy elkészült-e.

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Almás-diós falatok

Duplacsokis-narancsos cantuccini

Banánkenyér

Vaníliás kifli

Málnás lepény

Csokis diós sütikeverék

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2025 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Nyereményjátékok részvételi feltételei
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek
  • Cookie-beállítások

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".