• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor A cukorról általánosságban Cukorgyártás Jótett program Hirdetések Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat

Forró fahéjas almaital

Hozzávalók

  • 4 dl almalé
  • 4–5 db Barna Nád Kockacukor
  • kis darab fahéj
  • 4–5 szem szegfűszeg
  • ízlés szerint kevés narancs/citromhéj

Elkészítés

A fűszereket (és a narancs/citromhéjat) teatojásba tesszük. Az almalevet lábasba öntjük, közepes lángon a fűszerekkel teli teatojást belelógatva felmelegítjük (de nem forraljuk!), és hozzáadjuk a kockacukrot is. Ha elolvadt a cukor, elzárjuk a tüzet, eltávolítjuk a teatojást, és poharakba öntve azonnal tálaljuk.

(Adhatunk hozzá egy kis konyakot, úgy is nagyon finom lesz.)

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Forró csokoládé

Sütőtökös latte

Mogyorós-csokis tejeskávé

Tojáslikőr kókusztejjel

Pink forró csoki

Vaníliás-narancsos tea

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2021 AGRANA Zucker GmbH
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".