• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor A cukorról általánosságban Cukorgyártás Jótett program Hirdetések Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat

Karamelles almalekvár

Hozzávalók

  • 1 kg alma
  • 0,5 kg Koronás Befőzőcukor 2:1
  • 0,1 kg Koronás Kristálycukor
  • 1 db citrom leve

Elkészítés

Az almát meghámozzuk, felaprítjuk. A cukrot világosbarnára olvasztjuk egy tiszta edényben, a karamellre helyezzük, majd összekeverjük a Koronás Befőzőcukorral. Tűzhelyre tesszük és forrástól számított 10 percig főzzük. A kész lekvárt azonnal üvegekbe töltjük és lezárjuk.

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Töklekvár almával, naranccsal

Bazsalikomos ribizlilekvár

Rebarbara-eper-áfonya lekvár

Fehércsokis eperlekvár

Citromfüves sárgabarack­­lekvár meggyel

Málnás mangólekvár

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2021 AGRANA Zucker GmbH
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".