• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor A cukorról általánosságban Cukorgyártás Jótett program Hirdetések Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat

Narancs-ananász-mangó dzsem

Hozzávalók

  • 0,55 kg ananász
  • 0,3 kg mangó
  • 0,15 kg narancsfilé
  • 0,5 kg Koronás Befőzőcukor 2:1

Elkészítés

A gyümölcsöket megtisztítjuk, tetszés szerint felaprítjuk. Összekeverjük a Koronás Befőzőcukorral, majd forrástól számított 15 percig főzzük. A kész lekvárt azonnal üvegekbe töltjük és lezárjuk.

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Vörösáfonya-lekvár

Meggy-nektarinlekvár

Rumos, fahéjas meggylekvár

Őszibarack­lekvár áfonyával

Hagymalekvár

Gyömbéres banándzsem

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2021 AGRANA Zucker GmbH
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".