• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor Cukorgyártás A cukorról általánosságban Jótett program Hirdetések Gyárfejlesztés Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat

Paradicsomlekvár

Hozzávalók

  • 1 kg paradicsom (lehetôleg lucullus, vagy más húsos fajta)
  • fél teáskanál só
  • frissen ôrölt bors
  • 4 evőkanál Koronás befôzôcukor 2:1

Elkészítés

A paradicsomokat megmossuk, kicsumázzuk, kikanalazzuk a levét. A paradicsomokat feldaraboljuk, majd fôzni kezdjük. Ha szétesett és megpárolódott, leturmixoljuk és szitában merôkanál háta segítségével átpasszírozzuk. Hozzáadjuk a befôzôcukrot és 10 perc alatt nagy lángon készre fôzzük. Sterilizált üvegekbe merjük.

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Meggy-cseresznye lekvár

Őszibarack­lekvár áfonyával

Csíkos lekvár

Vaníliás citromlekvár

Sütőben sült szilvalekvár

Pálinkás málnalekvár

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2023 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Nyereményjátékok részvételi feltételei
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".