Őszi hangulatban

Mindenkinek megvan a kedvenc évszaka, és minden bizonnyal az őszt is sokan szeretik. Mi azért, mert ilyenkor a sütemények készítése valamiért extra lendületet kap, valamiért sokkal többször van kedvünk meglepni a családot egy finomsággal. Ráadásul még bőven akad gyümölcs, melyekből igazán különleges sütiket, és még akár lekvárokat is tudunk készíteni. Készítettünk is hozzá egy válogatást, ahol minden bizonnyal találnak majd kedvükre valót olvasóink! 

Tovább az őszi receptjeinkhez

 

Egzotikus ízvilág a forró italokhoz

Egy finom forró ital? Bármikor! Hisz ajándék testünknek, lelkünknek. Egy bögre fahéjas kakaónak vagy egy csésze finom teának pedig nem is lehet jobb kiegészítője, mint barna nád kockacukrunk. A legfinomabb forró ital receptekért kattintson ide:

Tovább

Koronás Cukor Hírlevél

Iratkozzon fel Koronás Cukor Hírlevelünkre, hogy elsőként értesüljön legújabb receptjeinkről, híreinkről, nyereményjátékainkról vagy termékeinket érintő újdonságainkról!

Tovább a feliratkozáshoz

Édesítés, étrend, életmód

Cukorfogyasztás – ajánlások és a realitás

A cukrot manapság szinte az összes krónikus betegség kialakulásáért felelőssé teszik. Annak érdekében hogy a túlzott fogyasztás esetleges hátrányait elkerüljük és ugyanakkor élvezhessük a finom édes izeket, fontos tisztában lennünk a cukorbevitelre vonatkozó ajánlásokkal, illetve azzal hogy valójában mekkora mennyiséget fogyasztunk. 

Tovább a cikkekhez