Több mint lekvár

Szerintünk a saját lekvár elkészítése nem csupán a gyümölcsök befőzéséről szól. Éppen ellenkezőleg. A lekvárfőzés a Koronás Cukorral ennél sokkal többet tartogat: kísérletezhet, különleges receptekkel próbára teheti a kreativitását, üvegbe zárhatja az édes nyarat, és ami a legfontosabb, a szeretetét.  És mit kezdhet az így elkészített lekvárral? Egy finom dzsemkölteményből lehet ajándék szeretteinek, köszönetnyilvánítás egy ismerősének, vagy éppen a bocsánat jele valaki másnak. De lehet akár egy zamatos nyári pillanat a reggeli kenyér mellett, egyenesen az üvegből. Ugye, jól hangzik?

És még ennél is több várja idén nyáron a Koronás Cukorral:  Rengeteg inspiráció izgalmas receptekkel, címkék, amelyeket maga tervezhet meg olyanra, amilyenre csak szeretné, és színes, gyümölcsöző játékok.

Nézzen körül weboldalunkon, kövessen minket Facebookon és Instagramon a további meglepetésekért!

Kívánjuk, hogy több legyen Önnek a nyárban!

Tippek, ötletek

További lekváros videók

Tervezz saját címkét!

Alkossa meg saját ízvilágú lekvárját vagy szörpjét a Koronás Cukor termékeivel, majd tervezzen hozzá egyedi üvegcímkét, mellyel azt kívülről is különlegessé teheti. Használja  megújult tervezőnket, melyben számos lehetőség közül választhat szín, minta és felirat tekintetében. Örvendeztesse meg családtagjait és barátait kreativitásával és ajándékozzon egy üveggel finomságából.

Tovább

Letölthető receptfüzetek

Ha kedvenc receptjeit mindig kéznél szeretné tudni, töltse le lekváros és szörpös receptfüzeteinket, melyekbe összegyűjtöttük a legnépszerűbb idénygyümölcsökből készülő recepteket.

Koronás Befőzőcukor 3:1

Koronás Befőzőcukor 2:1