Sugars of the World

A Sugars of the World termékekkel utazásra viheti az ízlelőbimbóit

Milyen az íze a Karib-szigeteknek? Merre van Hoisin? Egy dolog biztos: a legnagyszerűbb utazás sokszor a konyhán át vezet – a Sugars of the World termékcsaláddal. Mert a barna nádcukor különleges édességével a legtöbbet hozhatja ki az egzotikus ízekből, a dél-tengeri koktélokból, vagy az autentikus currykből is.

Poke tál 2 fő részére

Fehér maracujás tarte

A messzeség íze

Hova utazunk ma? Lepje meg magát egy utazással a világ minden tájáról származó receptjeink segítségével, és fedezzen fel új finomságokat egyszerűen!

Trópusi zabkása

Mangó koktél

Barna Nád Kristálycukor

A Barna Nád Kristálycukor a természet ajándéka, mely a cukornád levének kristályosításával készül.

Barna Nád Kockacukor

A nádcukor termékek a természet ajándékai, a frissen betakarított cukornádból készülnek. 

Élvezze tiszta lelkiismerettel

A Sugars of the World termékek Fairtrade minősítésűek. Minden termék megvásárlásával támogatja a Fairtrade fenntartható termesztési irányelveit és a helyi emberek jogait. Sok termőterületen a helyi cukorbárók és nemzetközi nagyvállalatok diktálnak. Ha Fairtrade terméket vásárol, ezek ellen lép fel.

Ezt éri el a Fairtrade-vásárlással

A Fairtrade ösztöndíjprogramokat, kórházakat és saját cukorgyárak építését támogatja egy tonnánkénti 60 amerikai dolláros prémiummal. Az organikus termesztés további 20 dollárt jelent tonnánként. A Fairtrade fenntarthatósági irányelveket állít fel az ökológiai, gazdasági és társadalmi hatások menedzselésére. A diszkrimináció, a kényszermunka és a gyermekek kizsákmányolása tiltott. Több mint 100 demokratikusan szervezett cukorszövetkezet már most is élvezi a méltányos kereskedelem jótékony hatásait, többek között Eswatiniben a Sugars of the World termékek otthonában is.

Nyomon követhető Fairtrade elvek / A Fairtrade nyomonkövethetőségi elvei

A Sugars of the World termékcsalád cukrainak minden egyes kilója közvetetten visszakövethető a termesztőkig. A közvetlen nyomon követés feltétele az lenne, hogy a cukor a gyártás minden egyes lépésekor elkülönítve maradjon a nem minősített cukortól. Ám a leszedett cukornádat gyorsan kell feldolgozni, és ez csak óriási feldolgozóüzemekben lehetséges, amelyek nem minősített cukrokat is előállítanak. A közvetett nyomonkövethetőség azt biztosítja, hogy pontosan annyi Fairtrade cukor kerül a piacra, amennyit le is szedtek korábban. Ezt a folyamatot a független FLOCERT szervezet felügyeli.