Melegen ajánljuk

A hideg évszak beköszöntével előkerülnek a teáskannák és a forralt borhoz való fűszerkeverékek, amik elengedhetetlen kellékei egy romantikus estének vagy egy baráti találkának. Egy nagy bögre forró csoki vagy puncs testünket és lelkünket is egyaránt felmelegíti. Nincs is annál jobb, mint amikor egy hosszú őszi estén egy csésze finom forró itallal a kezünkben hátradőlünk kedvenc fotelünkben. Ehhez kínáljuk termékeink széles skáláját, melyek kiválóak meleg italok és sütemények édesítésére.

Barna Nád Kockacukor

Fedezze fel a világ édes ízeit! A nádcukor termékek a természet ajándékai, a frissen betakarított cukornádból készülnek. Jellegzetességük az aranybarna szín és karamellás, egzotikus aroma. Ideálisak italok, valamint sütemények édesítésére. A termékek különleges csomagolása megkönnyíti az adagolást, védi a terméket a nedvességtől és megőrzi a nádcukor jellegzetes aromáját.

A Barna Nád Kockacukor különleges karakterének köszönhetően fantasztikus társ a meleg italok, valamint koktélok egzotikus édesítésében.

Koronás Aranybarna Cukor

A Koronás Aranybarna Cukor nemcsak hideg és meleg italok különleges édesítője, hanem süteményeknek is. A Koronás Aranybarna Cukorral készült desszertek, torták, piskóták különlegesen szép színt kapnak a lágy, karamellás és egzotikus nádcukorszirupnak köszönhetően. Emellett a csokoládéval, dióval vagy mákkal készült süteményeknél még erőteljesebben hozza ki az összetevők aromáit.

Koronás Mini Kockacukor

A precizitást és mértékletességet kedvelőknek a tea vagy kávé édesítéséhez is a kiszámíthatóságot ajánljuk! A Koronás Cukor termékcsalád legújabb tagja a Mini Kockacukor ugyanis egyforma kockáival mindig megfelelően, és mértékletesen varázsolja édessé az italokat. 

Koronás Kandiscukor

A Koronás Kandiscukor karamell-cukorsziruppal gazdagított répacukorból készült, különlegesen nagy cukorkristály. A teázás valódi élménnyé varázsolható, ha a selymes aromájú Koronás Kandiscukorral édesítjük meg az italt. A kandiscukor karamellás, lágy zamata minden teafű tökéletes kiegészítője. Kissé összetörve vízben vagy borban feloldott állapotban kitűnő ízesítője húsoknak, azokhoz készült szószoknak vagy akár süteményeknek is.

Koronás Hókristály Kockacukor

A Koronás Hókristály Kockacukor préseléssel, adalékanyagok hozzáadása nélkül előállított kockacukor. Kitűnően alkalmas meleg italok adagonkénti édesítéséhez.

Receptfüzet