• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor Cukorgyártás A cukorról általánosságban Jótett program Hirdetések Gyárfejlesztés Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat/Bejelentés

Kókuszos répakuglóf

Hozzávalók

  • 28 dkg liszt
  • 1 csomag sütőpor
  • 1 csipetnyi só
  • 20 dkg Koronás Kristálycukor
  • 4 db tojás
  • 1 db citrom reszelt héja
  • 2 dl olívaolaj
  • 28 dkg reszelt sárgarépa
  • 10 dkg kókuszreszelék

Elkészítés

Tegyük egy keverőtálba a cukrot, az egész tojásokat, sót, reszelt citromhéjat, olívaolajat és a reszelt sárgarépát. Jól keverjük össze. Egy másik edénybe keverjük össze a lisztet a sütőporral és a kókuszreszelékkel. Kis adagokban dolgozzuk a tojásos alaphoz. Olívaolajjal kikent és liszttel megszórt kuglófformába töltsük, majd előmelegített sütőben 140–150 fokon süssük legalább 40 percig (légkeveréses sütő). Mielőtt kivennénk, végezzünk sütéspróbát, szúrjunk a tésztába egy hurkapálcát, és ha nem ragad rá a massza, biztosak lehetünk benne, hogy átsült a süteményünk.

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Flódni

Brownie

szezámmaggal

Kandiscukros aprósütemény

Szilvalekváros- mogyorós csavart süti

Diós búrkifli

Farsangi brownie

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2025 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Nyereményjátékok részvételi feltételei
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek
  • Cookie-beállítások

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".