• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor Cukorgyártás A cukorról általánosságban Jótett program Hirdetések Gyárfejlesztés Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat/Bejelentés

Zabpelyhes-áfonyás-szedres süti

Hozzávalók

  • 15 dkg zabpehely
  • 10 dkg liszt
  • 1 teáskanál sütőpor
  • fél teáskanál fahéj
  • 1 csipet só
  • 1 db banán
  • 2 db tojás
  • 3 evőkanál Koronás Aranybarna Cukor
  • 1 dl tej
  • 6 dkg vaj
  • 15 dkg áfonya-szeder vegyesen

Elkészítés

A zabpelyhet, lisztet, sütőport, csipet sót, 3 evőkanál Koronás Aranybarna cukrot tálba mérjük. Hozzáütünk 2 tojást, hozzáadjuk az olvasztott vajat, a banánokat és robotgéppel összedolgozzuk, 1 dl tejjel lazítjuk a tésztát. Hozzákeverjük gyümölcsöket és szilikonos muffinformába mérjük a tésztát. Legegyszerűbb egy fagyis kanállal dolgozni. 180 fokos sütőben 30–35 percig sütjük. Porcukorral meghintve tálaljuk.

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Epres csokis minipite

Leveles karácsonyfa

Mogyoróvajas kókuszgolyók

Stollenfalatok

Csokis magvas kockák

Karácsonyi kuglóf

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2025 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Nyereményjátékok részvételi feltételei
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek
  • Cookie-beállítások

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".