• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor Cukorgyártás A cukorról általánosságban Jótett program Hirdetések Gyárfejlesztés Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat/Bejelentés

Kurkumás Latte

Hozzávalók

  • 1 ek őrölt kurkuma
  • 15 g reszelt gyömbér
  • 120 ml víz
  • 1 csipet szerecsendió
  • 1 tk őrölt fahéj
  • 1  tk őrölt kardamom
  • 1 csipet őrölt fekete bors
  • 1 tk kókuszolaj
  • 350 ml tej, vagy mandulatej
  • 2 ek Koronás Kandiscukor
     

Elkészítés

Az őrölt kurkumát vízzel melegítsük fel egy edényben. Reszeljük hozzá a gyömbért, és adjunk hozzá egy csipet szerecsendiót. Főzzük addig, amíg be nem sűrűsödik.

Melegítsük fel a tejet vagy mandulatejet, és habverővel keverjük hozzá a kurkuma pasztát. Adjuk hozzá a fahéjat, a kardamomot, a kókuszolajat, és főzzük néhány percig. Keverjük bele a kandiscukrot, míg el nem olvad, majd ízesítsük egy csipet fekete borssal.

A latte-t öntsük csészékbe és díszítsük tejhabbal, fahéjjal vagy kurkumával.

 

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Karamellás tej (gyerekkorunk kedvence)

Vegyes turmix

Epres banánturmix mentával

Rozmaringos málna­limonádé

Earl grey latte

Citrus-szőlő puncs

alkoholmentes

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2025 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Nyereményjátékok részvételi feltételei
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek
  • Cookie-beállítások

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".