• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor Cukorgyártás A cukorról általánosságban Jótett program Hirdetések Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat

Citrus-szőlő puncs

Hozzávalók

  • 500 ml gyümölcstea
  • 4 ek Barna Nád Kristálycukor
  • 3 ág fahéj
  • 1 db csillagánizs
  • 3 db narancs
  • 2 db citrom
  • 1 ág rozmaring
  • 600 ml szőlőlé

Elkészítés

Készítsük el a teát és édesítsük barna nádcukorral. Tegyük bele a fahéjat és a csillagánizst. Vágjuk fel a narancsot és a citromot vékony szeletekre és adjuk a teához, majd hagyjuk 45 percig állni. Az utolsó tíz percre tegyünk bele egy szál rozmaringot. Öntsük rá a szőlőlevet és távolítsuk el a fűszereket. Melegen töltsük poharakba és díszítsük narancs vagy citrom szeletekkel. 

Tipp: készíthetjük alkoholos változatban is, ahol a kívánt mennyiségű fehérbort adjuk hozzá a szőlőlével együtt.

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Téli almás puncsital

Fűszeres kávélikőr

Forró limonádé

Vegyes turmix

Mézeskalácsos forró csokoládé

Forró csokoládé

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2023 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Nyereményjátékok részvételi feltételei
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".