• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor Cukorgyártás A cukorról általánosságban Jótett program Hirdetések Gyárfejlesztés Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat/Bejelentés

Narancsos keksz

Hozzávalók

  • 12 dkg vaj
  • 15 dkg Koronás Kristálycukor
  • 2 tojás
  • 20 dkg liszt
  • 5 dkg keményítő
  • 1 kezeletlen narancs reszelt héja
  • 8 dkg csokicsepp
  • 1/2 tk sütőpor
  • csipet só
     

Elkészítés

A vajat a cukorral robotgép segítségével felhabosítjuk, hozzáadjuk a tojást és összekeverjük. Beleszitáljuk a lisztet, keményítőt, a sütőport, sót, narancshéjat, csokicseppet. Összeállítjuk a tésztát, lisztezett felületen kinyújtjuk, majd kiszaggatjuk. Sütőpapírral bélelt sütőpapírra tesszük és 180 fokos sütőben 15-20 perc alatt megsütjük. Porcukorral meghintve kínáljuk.

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Csokoládé szalámi

Téli mázas-diós kockák

Mandulás falatok

Kakaós kekszek

nyomdázott fondanttal

Marcipános-lekváros leveles

Túrós áfonyás zsemik

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2025 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Nyereményjátékok részvételi feltételei
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek
  • Cookie-beállítások

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".