• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor Cukorgyártás A cukorról általánosságban Jótett program Hirdetések Gyárfejlesztés Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat/Bejelentés

Almás-diós falatok

Hozzávalók

  • 25 dkg alma
  • 12 dkg Barna Nád Kristálycukor
  • 10 dkg mazsola
  • csipet só
  • 2 ek citromlé
  • 25 dkg liszt
  • 1 tk sütőpor
  • 1 tojás
  • 5 dkg (pekán)dió

Elkészítés

Az almát kimagozzuk és héjastól lereszeljük. Hozzáadjuk a nádcukrot, a tojást, a lisztet, sütőport, sót, lisztet, citromlét, a durvára vágott diót. Robotgéppel összedolgozzuk. A viszonylag ragacsos masszából nedves kézzel kis adagokat rakosgatunk sütőpapírral bélelt sütőlemezre. 180 fokos sütőben 20 perc alatt megsütjük. Porcukorral megszórva kínáljuk.

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Mesekeksz

Spekuláciusz

Csokoládés mangós poke cake

Sütőtökös muffin pókhálóval

Húsvéti mazsolás kenyér

Epres-rebarbarás túrótekercs

Olajban sült perec

Kurkumával, gyömbérrel

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2025 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Nyereményjátékok részvételi feltételei
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek
  • Cookie-beállítások

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".