• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor Cukorgyártás A cukorról általánosságban Jótett program Hirdetések Gyárfejlesztés Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat/Bejelentés

Banánkenyér

Hozzávalók

  • 10 dkg vaj
  • 5 evőkanál Koronás Kristálycukor
  • 2 db tojás
  • 25 dkg liszt
  • 5 dkg őrölt mogyoró
  • 1 teáskanál szódabikarbóna
  • 3 db banán
  • 5 dkg egész mogyoró
  • 10 dkg mazsola
  • 1,5 dl joghurt

Elkészítés

A tojásokat a cukorral robotgéppel habosra keverjük, majd hozzáadjuk a banánokat és ezzel is összekeverjük. Ezt követően mehet bele az olvasztott vaj, a liszt, a mogyoró, szódabikarbóna, mazsola, joghurt. Sütőpapírral kibélelt kenyérformába öntjük és 180 fokos sütőben 40–45 percig sütjük. Tűpróbával ellenőrizzük, hogy elkészült-e.

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Citromrolád

Pisztáciás kuglóf

Szerencsemalacok

Csokis karamellpite

Tejszínes-szedres almáspite

Kelt kalács dióval, lekvárral

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2025 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Nyereményjátékok részvételi feltételei
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek
  • Cookie-beállítások

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".