• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor Cukorgyártás A cukorról általánosságban Jótett program Hirdetések Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat

Barackos almalekvár

Hozzávalók

  • 2 kg alma
  • 1 kg sárgabarck
  • 2 x fél kg Koronás Befzőcukor 3:1
  • 1 db citrom facsart leve

Elkészítés

A gyümölcsöket megmossuk, a barackot kimagozzuk, az almát meghámozzuk, negyedeljük, magházát kiszedjük. A barackot leturmixoljuk az almával. Ha szükséges, adhatunk hozzá kevés vizet. Hozzákeverjük a befőzőcukrot, a citrom facsart levét és felfőzzük. 5 percig rotyogtatva főzzük, majd steril üvegekbe töltjük a lekvárt. A lekvárokat lezárjuk, fejre állítjuk őket 5 percre, majd visszafordítjuk és kamrában tároljuk. Felbontás után hűtőben tároljuk.

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Szilvalekvár áfonyával

Citromfüves ananászlekvár

Mézes fügelekvár

Rumos, fahéjas meggylekvár

Meggy-nektarinlekvár

Eper-rózsabors dzsem

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2023 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Nyereményjátékok részvételi feltételei
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".