• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor Cukorgyártás A cukorról általánosságban Jótett program Hirdetések Gyárfejlesztés Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat/Bejelentés

Barackos muffin

Hozzávalók

  • 2 db tojás
  • 1 dl tej
  • fél pohár barackos joghurt
  • 4 evőkanál étolaj
  • 10 g vaníliás cukor
  • 3 db sárgabarack
  • 10 dkg teljes kiőrlésű búzaliszt
  • 2 teáskanál sütőpor
  • fél teáskanál szódabikarbóna
  • 1 csipetnyi só
  • 1 teáskanál őrölt fahéj
  • 10 dkg Koronás Aranybarna Cukor
  • fél marék szeletelt mandula

Elkészítés

Üssük a tojásokat egy keverőtálba, adjuk hozzá az étolajat, barna cukrot, joghurtot, tejet, majd jól keverjük össze és adjuk hozzá a kis darabokra felkockázott barackot. Egy másik edénybe keverjük össze a liszteket, sót, sütőport, szódabikarbónát, vaníliás cukrot és a fahéjat. Kis adagokban keverjük a tojásos keverékhez. Ha jól elkevertük és már nem csomós, töltsük muffin sütőformákba háromnegyed részig. Könnyebben ki tudjuk venni a formából, ha beleillő papírkapszulákkal béleljük ki. Tetejére egy-egy cikk barackot ültethetünk, majd szórjuk meg szeletelt mandulával. Előmelegített sütőben 160 fokon süssük 20–25 percig.

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Csokis muffin múmiák

Mandulás-banános muffin

Csokis-mogyorós muffin

Kakaós kekszek

nyomdázott fondanttal

Csokis-málnás sajttorta muffin

Céklás-banános muffin rózsaszín cukormázzal

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2025 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Nyereményjátékok részvételi feltételei
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek
  • Cookie-beállítások

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".