• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor Cukorgyártás A cukorról általánosságban Jótett program Hirdetések Gyárfejlesztés Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat/Bejelentés

Birspürés, mandulás süti körtével

Hozzávalók

  • 60 dkg birs
  • 5 evőkanál Koronás Kristálycukor
  • 3 dl víz
  • fél citrom leve
  • 1 csomag leveles tészta
  • 5 dkg mandula
  • fél citrom leve

Elkészítés

A birset megtisztítjuk, felkockázzuk, a citrom levét ráfacsarjuk, hozzáadjuk a cukrot, vizet és lefedve megfőzzük. Leszűrjük, majd a birset leturmixoljuk.

A leveles tésztát kitekerjük, a birspürével megkenjük, megszórjuk durvára vágott mandulával. A körtét vékonyan szeleteljük és a tetejére fektetjük. 180 fokos sütőben 20 perc alatt megsütjük.

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Sósmogyorós karamellpite

Vörös áfonyás fordított sütemény

5 hozzávalós málnás kosárka

Kakaós-diós keksz

pohártalp mintával

Málnás zabszelet

Karácsonyi karamelles, fehércsokis piskótatekercs

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2025 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Nyereményjátékok részvételi feltételei
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek
  • Cookie-beállítások

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".