• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor Cukorgyártás A cukorról általánosságban Jótett program Hirdetések Gyárfejlesztés Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat/Bejelentés

Céklás-banános muffin rózsaszín cukormázzal

Hozzávalók

  • 20 dkg főtt cékla
  • 1 banán
  • 1,5 dl olaj
  • 18 dkg liszt
  • 12 dkg Koronás Kristálycukor
  • 5 dkg kakaópor
  • 1,5 teáskanál sütőpor
  • 2 tojás

A cukormázhoz:

  • 2 evőkanál céklalé
  • 8 dkg Koronás Extra Finom Porcukor

Elkészítés

A céklát a banánnal összeturmixoljuk. Hozzáadjuk az olajat, a lisztet, cukrot, kakaóport, sütőport és egyesével a tojásokat. A muffinsütőt papírformákkal kibéleljük, fagyiskanállal ezekbe adagoljuk a tésztát. 180 fokra előmelegített sütőben 25–30 perc alatt megsütjük a muffinokat. Napokig finom puha marad!

A céklalét és a porcukrot kikeverjük, a kihűlt muffinok tetejére csorgatjuk és megszórjuk díszítőcukorral. 

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Barackos muffin

Citromos-málnás muffin

Krémsajttal töltött répás muffin

Diós muffin

Húsvéti muffin

Tojáslikőrrel és mákkal

Nyuszitalpas cupcake

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2025 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Nyereményjátékok részvételi feltételei
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek
  • Cookie-beállítások

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".