Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
A vizet a vajjal és a vaníliával felforraljuk. A lisztet, sütőport és a sót egy tálban összekeverjük, közepébe mélyedést alakítunk ki. A forrásban lévő vizet a lisztes részhez öntjük, majd egy fakanállal gyorsan keverve tésztává dolgozzuk. Egy lábasban olajat hevítünk, majd a tésztát egy 1–2 cm átmérőjű csillagcsöves habzsákba tesszük. A forró olaj fölött 10 cm-es csíkokat nyomunk a tésztából, majd egy ollóval elvágjuk őket, hogy az olajba essenek a tészták. Aranybarnára sütjük, majd az olajból kivéve fahéjas cukorba forgatjuk őket. Csokoládé- vagy gyümölcsszósszal kínáljuk.
Recept nyomtatás vagy megosztás