• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor Cukorgyártás A cukorról általánosságban Jótett program Hirdetések Gyárfejlesztés Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat/Bejelentés

Citrus-szőlő puncs

Hozzávalók

  • 500 ml gyümölcstea
  • 4 ek Barna Nád Kristálycukor
  • 3 ág fahéj
  • 1 db csillagánizs
  • 3 db narancs
  • 2 db citrom
  • 1 ág rozmaring
  • 600 ml szőlőlé

Elkészítés

Készítsük el a teát és édesítsük barna nádcukorral. Tegyük bele a fahéjat és a csillagánizst. Vágjuk fel a narancsot és a citromot vékony szeletekre és adjuk a teához, majd hagyjuk 45 percig állni. Az utolsó tíz percre tegyünk bele egy szál rozmaringot. Öntsük rá a szőlőlevet és távolítsuk el a fűszereket. Melegen töltsük poharakba és díszítsük narancs vagy citrom szeletekkel. 

Tipp: készíthetjük alkoholos változatban is, ahol a kívánt mennyiségű fehérbort adjuk hozzá a szőlőlével együtt.

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Fahéjas diólikőr

Karácsonyi eggnog

Erzsébet cider

Gránátalmás ciderpuncs

Narancsos csokoládélikőr

Citromos-bodzaszörpös koktél

alkoholmentes

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2025 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Nyereményjátékok részvételi feltételei
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek
  • Cookie-beállítások

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".