• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor A cukorról általánosságban Cukorgyártás Jótett program Hirdetések Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat

Vaníliás-narancsos tea

Hozzávalók

  • 1 l víz
  • 1 rúd vanília
  • 2 egész fahéj
  • 4 tk Rooibus tea vagy teafilter
  • 100 ml narancslé
  • 1 bio narancs
  •  Koronás Kandiscukor vagy Barna Nád Kockacukor

Elkészítés

Kaparjuk ki a vanília rúd belsejét, és vágjuk szeletekre a narancsot. Forraljuk fel a vizet, és öntsük a rooibos teára. Adjuk hozzá a vaníliarudak belsejét, a vanília héját és a fahéjrudat, majd hagyjuk pihenni kb. 5-10 percig. Távolítsuk el a vanília- és fahérrudakat, majd adjuk hozzá a narancslevet, majd forraljuk fel. Tálaláskor  tegyünk narancsszeleteket a csészékbe.

Tipp: narancslikőrrel vagy rummal készíthetünk alkoholos változatot is.

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Karácsony „after” pohárkrém

Kökénylikőr

Citrus-szőlő puncs

alkoholmentes

Vaníliás-narancsos tea

Sült almás puncs

Téli almás puncsital

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2022 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".