• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor Cukorgyártás A cukorról általánosságban Jótett program Hirdetések Gyárfejlesztés Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat/Bejelentés

Francia toast

Hozzávalók

  • 4 szelet formakenyér
  • 2 db nagy tojás
  • 0,12 l tejszín
  • 1 púpozott teáskanál őrölt fahéj
  • 1 teáskanál Koronás Kristálycukor
  • 1 teáskanál vaníliaesszencia
  • 2 evőkanál vaj
  • méz

Elkészítés

A kenyérszeleteket vágjuk 4 egyforma rúdra. Egy tálban keverjük össze a tojást, tejszínt, fahéjat, cukrot és a vaníliát. A kenyérrudakat áztassuk be ebben a keverékben, forgassuk meg benne őket, hogy jól szívják fel. Ezután jól csorgassuk le őket egy rácson vagy tálon. A vajat forrósítsuk fel egy serpenyőben, majd süssük meg benne a toast rudakat, míg szép aranybarnák lesznek. Minden oldalukat egyenként süssük. Folyamatosan forgatni kell őket. Az elkészült toast rudakat mézzel és friss gyümölccsel tálalhatjuk.

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Vegán rácsos keksz

Mákos vaníliás kifli

Koronás Cukor karácsonyi sütemény

Mandulás áfonyás torta fehércsokis krémmel

Marcipános muffin

Csokoládés-banános kalács

Málna tiramisu

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2025 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Nyereményjátékok részvételi feltételei
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek
  • Cookie-beállítások

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".