• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor Cukorgyártás A cukorról általánosságban Jótett program Hirdetések Gyárfejlesztés Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat

Francia toast

Hozzávalók

  • 4 szelet formakenyér
  • 2 db nagy tojás
  • 0,12 l tejszín
  • 1 púpozott teáskanál őrölt fahéj
  • 1 teáskanál Koronás Kristálycukor
  • 1 teáskanál vaníliaesszencia
  • 2 evőkanál vaj
  • méz

Elkészítés

A kenyérszeleteket vágjuk 4 egyforma rúdra. Egy tálban keverjük össze a tojást, tejszínt, fahéjat, cukrot és a vaníliát. A kenyérrudakat áztassuk be ebben a keverékben, forgassuk meg benne őket, hogy jól szívják fel. Ezután jól csorgassuk le őket egy rácson vagy tálon. A vajat forrósítsuk fel egy serpenyőben, majd süssük meg benne a toast rudakat, míg szép aranybarnák lesznek. Minden oldalukat egyenként süssük. Folyamatosan forgatni kell őket. Az elkészült toast rudakat mézzel és friss gyümölccsel tálalhatjuk.

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Sárgabarackos lepény túróval

Mogyoróvajas kókuszgolyók

Duplacsokis-narancsos cantuccini

Zabpelyhes-áfonyás-szedres süti

5 hozzávalós málnás kosárka

Békaszáj süti

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2023 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Nyereményjátékok részvételi feltételei
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".