• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor Cukorgyártás A cukorról általánosságban Jótett program Hirdetések Gyárfejlesztés Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat/Bejelentés

Gesztenyés fehércsoki-szalámi

Hozzávalók

  • 30 dkg darált keksz
  • 10 dkg Koronás Porcukor
  • 10 dkg vaj
  • 25 dkg gesztenyemassza
  • 10 dkg fehér csokoládé
  • 8 dkg aszalt cseresznye
  • 5 dkg pisztácia
  • 1 dl narancslé

Elkészítés

A fehér csokit gőz felett megolvasztjuk. A kekszet és e gesztenyemasszát egy tálba mérjük, hozzákanalazzuk a porcukrot, az olvasztott vajat, olvasztott csokit, a cseresznyét, a pisztáciát és összekeverjük, kevés narancslével összeállítjuk a tésztát. A tésztát kettéosztjuk és mindkét félből fólia segítségével rudat formázunk és hűtőben kihűtjük. Szeletelve kínáljuk.

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Csokis mangós tekercs

Tojásmentes epres süti

Olajban sült perec

Kurkumával, gyömbérrel

Beignet, a francia fánk

Csokis mandulás őzgerinc

Diós márvány

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2025 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Nyereményjátékok részvételi feltételei
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek
  • Cookie-beállítások

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".