• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor Cukorgyártás A cukorról általánosságban Jótett program Hirdetések Gyárfejlesztés Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat/Bejelentés

Huszárcsók

Hozzávalók

  • 20 dkg liszt
  • 10 dkg durvára vágott földimogyoró
  • 20 dkg vaj
  • 8 dkg Koronás Porcukor
  • 1 db tojás
  • 1 csipet só
  • 6 dkg áfonyalekvár
  • Koronás Porcukor

Elkészítés

A lisztet összemorzsoljuk a vajjal, hozzáadjuk a mogyorót, a porcukrot, a tojást, csipet sót, lisztet. A masszából diónyi golyókat formázunk és sütőpapírral bélelt tepsire ültetjük őket, fakanál nyelével lyukat nyomunk bele. 180 fokos sütőben 15 percig sütjük, majd a közepébe habzsákból lekvárt nyomunk. Még 10 perc sütés és el is készült. Tálaláskor porcukorral megszórhatjuk.

 

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Alma

Karamellköntösben

Vegán rácsos keksz

Csokoládés-banános kalács

Csíkos kalács

Makadámdiós keksz

Panforte, olasz csokoládés sütemény

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2025 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Nyereményjátékok részvételi feltételei
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek
  • Cookie-beállítások

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".