• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor Cukorgyártás A cukorról általánosságban Jótett program Hirdetések Gyárfejlesztés Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat/Bejelentés

Keksztekercs

Hozzávalók

  • 50 dkg darált keksz
  • 0,5 dl kávé
  • 4 evőkanál baracklekvár
  • 1 dl tej
  • 3 evőkanál kakaópor
  • 5 evőkanál Koronás Porcukor

A krémhez

  • 20 dkg vaj
  • 15 dkg Koronás Kristálycukor

Elkészítés

A kekszet a kávéval, kakaóporral, lekvárral, tejjel és a porcukorral összedolgozzuk. A tészta ne tapadjon. A vajat a porcukorral habosra keverjük. Porcukorral megszórjuk a felületet és „tésztát” 40x30 cm-esre nyújtjuk, lapogatjuk. A krémmel megkenjük, majd feltekerjük. Fóliába csomagoljuk, 2 órát hűtjük, ezt követően szeleteljük.

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Vasárnapi kuglóf krémsajtos toppinggal

Fahéjas csiga krémsajtos cukormázzal

Kókuszos mangós rolád

Lisztmentes muffin

Tiramisu Taco

Finom mákos-túrótorta

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2025 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Nyereményjátékok részvételi feltételei
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek
  • Cookie-beállítások

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".