• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor Cukorgyártás A cukorról általánosságban Jótett program Hirdetések Gyárfejlesztés Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat/Bejelentés

Kurkumás Latte

Hozzávalók

  • 1 ek őrölt kurkuma
  • 15 g reszelt gyömbér
  • 120 ml víz
  • 1 csipet szerecsendió
  • 1 tk őrölt fahéj
  • 1  tk őrölt kardamom
  • 1 csipet őrölt fekete bors
  • 1 tk kókuszolaj
  • 350 ml tej, vagy mandulatej
  • 2 ek Koronás Kandiscukor
     

Elkészítés

Az őrölt kurkumát vízzel melegítsük fel egy edényben. Reszeljük hozzá a gyömbért, és adjunk hozzá egy csipet szerecsendiót. Főzzük addig, amíg be nem sűrűsödik.

Melegítsük fel a tejet vagy mandulatejet, és habverővel keverjük hozzá a kurkuma pasztát. Adjuk hozzá a fahéjat, a kardamomot, a kókuszolajat, és főzzük néhány percig. Keverjük bele a kandiscukrot, míg el nem olvad, majd ízesítsük egy csipet fekete borssal.

A latte-t öntsük csészékbe és díszítsük tejhabbal, fahéjjal vagy kurkumával.

 

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Karácsonyi kávéízesítő szirup

Forró fahéjas almaital

Karamellás tej (gyerekkorunk kedvence)

Fehércsokis forró tejital

Kökénylikőr

Epres banánturmix mentával

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2025 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Nyereményjátékok részvételi feltételei
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek
  • Cookie-beállítások

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".