• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor Cukorgyártás A cukorról általánosságban Jótett program Hirdetések Gyárfejlesztés Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat/Bejelentés

Málna-nektarin lekvár

Hozzávalók

  • 1 kg nektarin
  • 50 dkg málna
  • 50 dkg Koronás Befőzőcukor 3:1
  • 1 db vaníliarúd kikapart magjai

Elkészítés

A nektarint megmossuk, a magról levagdossuk. A befőzőcukorral, a vaníliával összekeverjük, összeturmixoljuk. Kevergetve felforraljuk és forrás után 3–5 percig rotyogtatva főzzük. Hozzáadjuk a málnát, ezzel már nem főzzük. Sterilizált üvegekbe töltjük. Fejre állítjuk őket 5 percre, majd visszafordítjuk és kamrában tároljuk. Felbontás után hűtőben tároljuk.

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Lime-os málnalekvár

Edeigyümölcs-lekvár

Vörösszőlő-lekvár

Meggy-nektarinlekvár

Vaníliás-gyömbéres sárgabarack­­lekvár

Vörösáfonya-lekvár

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2025 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Nyereményjátékok részvételi feltételei
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek
  • Cookie-beállítások

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".