![](/fileadmin/_processed_/3/8/csm_Vanillekipferl_Barbarine_2017_7_6303197dd3.jpg)
Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
A lisztet tálba mérjük, hozzáadjuk a vajat, a mézet, a tojásokat, a szódabikarbónát, a csipet sót és a fűszerkeveréket. Összeállítjuk a tésztát, fóliába tekerjük, 1 éjszakára behűtjük. Másnap lisztezzük a deszkát, tésztát, fél cm vastagra nyújtsuk, karácsonyi formákkal kiszúrjuk. 180 fokon aranyszínűre sütjük. Fémdobozban hetekig eláll. Puha, omlós.
Recept nyomtatás vagy megosztás