• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor Cukorgyártás A cukorról általánosságban Jótett program Hirdetések Gyárfejlesztés Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat/Bejelentés

Mogyorós karamella

Hozzávalók

  • 25 dkg Koronás Kristálycukor
  • 1 dl tejszín
  • 10 dkg vaj
  • 1 csipet só
  • 12 dkg mogyoró

Elkészítés

A cukrot világos aljú edénybe mérjük, alacsony lángon kevergetés nélkül megolvasztjuk. Hozzáadjuk a vajat, majd a tejszínt, csipet sót és pár perc alatt összefőzzük. Belekeverjük a mogyorót. Sütőpapírral bélelt formába öntjük, alaposan kihűtjük. Felkockázzuk. Későbbiekben hűtőben tároljuk.

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Aszalt gyümölcsös kuglóf

Csokoládés mangós poke cake

Szilvalekváros- mogyorós csavart süti

Eperpite

Sósmogyoró-szelet

Mandulás-kakaós huszárcsók

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2025 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Nyereményjátékok részvételi feltételei
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek
  • Cookie-beállítások

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".