• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor Cukorgyártás A cukorról általánosságban Jótett program Hirdetések Gyárfejlesztés Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat/Bejelentés

Mogyorós-zabpelyhes bonbon

Hozzávalók

kb. 40 darab

  • 75 g vaj
  • 200 g Koronás Prémium Finomszemcséjű Kristálycukor
  • 75 ml tej
  • 100 g mogyorókrém vagy alternatívaként mogyoróvaj
  • 125 g zabpehely
  • 100 g enyhén sózott földimogyoró
  • kis pralinéformák a formázáshoz

Elkészítés

A vajat, a cukrot és a tejet egy edénybe tesszük, és felforraljuk.

A tűzről levesszük, és belekeverjük a mogyorókrémet. Végül jól elkeverjük benne a zabpelyhet.

A földimogyorót durvára vágjuk, és a meleg keverékhez adjuk. Amikor minden jól elkeveredett, egy kanállal kis halmokat szedünk ki, és a pralinéformákba töltjük. A mogyorós és zabpelyhes édességet legalább 30 percig vagy tálalásig hűtjük.

Copyright: Mei liabste Speis

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Meggyes rácsos

Csokoládés tölcsér karamellás-mogyorós popcornnal megkoronázva

Csillaglinzer

Szoknyafánk

Csokifészek tojásokkal

Fordított karamellás körtetorta

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2025 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Nyereményjátékok részvételi feltételei
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek
  • Cookie-beállítások

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".