• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor Cukorgyártás A cukorról általánosságban Jótett program Hirdetések Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat

Mogyoróvajas zabkeksz

Hozzávalók

  • 25 dkg olvasztott vaj
  • 15 dkg Koronás Aranybarna Cukor
  • 20 dkg mogyoróvaj
  • 2 db tojás
  • 10 dkg liszt
  • 15 dkg zabpehely
  • 1 teáskanál
  • szódabikarbóna
  • 7 dkg mogyoró

Elkészítés

A tojásokat tálba ütjük, majd a mogyoróvajjal, az olvasztott vajjal és a cukorral fakanállal összekeverjük. Hozzáadjuk a lisztet, szódabikarbónát, zabpelyhet. A mogyorót durvára vágjuk és szintén a masszához keverjük. Fóliával letakarva 1 órát hűtjük. Diónyi mennyiségeket veszünk, gombócot formázunk, majd ellapítjuk. Sütőpapírral bélelt sütőlemezre tesszük és 180 fokos sütőben megsütjük.

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Oreo keksz

Kókuszos harangok

Aszalt áfonyás keksz narancsos cukormázzal

Egyszerű alapkeksz

Amerikai fekete-fehér sütemény

Mákos vaníliás kifli

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2023 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Nyereményjátékok részvételi feltételei
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".