
Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
A lisztet, a mandulát, a feldarabolt vajat, a porcukrot, a sót, a lime héját és a tejet gyúrjuk sima tésztává. Ezután csomagoljuk fóliába és tegyük a hűtőbe 3 órára.
Enyhén lisztezett munkalapon nyújtsuk ki 4 mm vastagra, és szúrjunk ki belőle csillagokat. Helyezzük őket sütőpapírra, és 180 ° C-ra előmelegített sütőben süssük kb. 10 percig, majd hagyjuk kihűlni. A mázhoz keverjük simára a citromlevet és a porcukrot. Mártsuk a mázba, vagy kenjük meg a csillagok tetejét egy ecsettel, és hagyjuk megszáradni.
Csillagformájú kiszúró helyett használhatunk bármilyen formát, és a mázzal díszíthetjük kedvünkre a kekszeket akár a gyerekekkel is.
Recept nyomtatás vagy megosztás