• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor A cukorról általánosságban Cukorgyártás Jótett program Hirdetések Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat

Rózsafánk

Hozzávalók

  • 35 dkg liszt
  • 2 teáskanál sütőpor
  • 1 csipet só
  • 4 evőkanál Koronás Kristálycukor
  • 3 db tojás
  • 3 evőkanál tejföl
  • olaj

A tetejére

  • lekvár
  • Koronás Porcukor

Elkészítés

A lisztet a sütőporral, sóval, cukorral, tojásokkal és a tejföllel eldolgozzuk, majd lisztezett felületen 3–4 mm vékonyra nyújtjuk. 3 féle méretű szaggatóval köröket szaggatunk, ezeket 4 helyen ollóval becikkezzük, majd egymásra helyezünk 3 különböző méretű kört, ujjunkkal középen összenyomjuk és forró olajban kisütjük. A sülés közben szétnyílik a tészta, mint a rózsa. A közepébe lekvárt tehetünk és porcukorral szórjuk meg tálalásnál. Egy adagból kb. 15 db fánk készíthető.

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Birsalmás kosárka

Diós márvány

Kandiscukros aprósütemény

Répás-mogyorós virágok

Szőlős-csokis gyümölcskenyér

Churros-spanyol fánk

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2022 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".