![](/fileadmin/_processed_/a/0/csm_mokkas_korte_800x1208_5f0beea88b.jpg)
Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
A papayákat 4 cikkre vágjuk, eltávolítjuk a magokat, majd levágjuk a húst a héjról. A megtisztított gyümölcshúst kockázzuk apróra, majd keverjük össze a Koronás Befőzőcukorral, a vízzel, a félbevágott vanília rudakkal és kb. 20–30 perc alatt forraljuk lekvár sűrűségűre. Mikor a papaya darabkák már puhák, vagy szétfőttek, és a lekvár még híg, facsarjuk bele a lime-ok levét. Egyet forraljunk még rajta és tölthetjük is az üvegbe a lekvárokat.
Recept nyomtatás vagy megosztás