• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor Cukorgyártás A cukorról általánosságban Jótett program Hirdetések Gyárfejlesztés Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat/Bejelentés

Répás süti csészében

Hozzávalók

  • 15 dkg répa
  • 25 dkg liszt
  • csipet só
  • 4 ek Koronás Finomszemcséjű Kristálycukor
  • 8 dkg vaj
  • 2 tojás
  • 1 tk sütőpor
  • 8 dkg dió
  • 2 dl narancslé

Elkészítés

A répát kis lyukú reszelőn lereszeljük. A tojást a cukorral felhabosítjuk, hozzáadjuk a lisztet, sütőport, csipet sót, olvasztott vajat és a répát. Belekeverjük a durvára vágott diót és a narancslével lazítjuk a tésztát. A formát vajjal kikenjük, liszttel megszórjuk és belekanalazzuk a tésztát, majd 180 fokos sütőben 40–45 percig sütjük.

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Áfonyás-epres kuglóf

Céklás fészek

Sütés nélküli epres zebra torta

Narancsos keksz

Csokicseppekkel

Epermisu

Brownie avokádóval

Gluténmentes

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2025 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Nyereményjátékok részvételi feltételei
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek
  • Cookie-beállítások

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".