• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor Cukorgyártás A cukorról általánosságban Jótett program Hirdetések Gyárfejlesztés Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat/Bejelentés

Répás süti csészében

Hozzávalók

  • 15 dkg répa
  • 25 dkg liszt
  • csipet só
  • 4 ek Koronás Finomszemcséjű Kristálycukor
  • 8 dkg vaj
  • 2 tojás
  • 1 tk sütőpor
  • 8 dkg dió
  • 2 dl narancslé

Elkészítés

A répát kis lyukú reszelőn lereszeljük. A tojást a cukorral felhabosítjuk, hozzáadjuk a lisztet, sütőport, csipet sót, olvasztott vajat és a répát. Belekeverjük a durvára vágott diót és a narancslével lazítjuk a tésztát. A formát vajjal kikenjük, liszttel megszórjuk és belekanalazzuk a tésztát, majd 180 fokos sütőben 40–45 percig sütjük.

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Répatorta

mascarpone krémmel

Piña Colada-s buborékos

gofri sült ananásszal

Csokoládés tölcsér karamellás-mogyorós popcornnal megkoronázva

Diós-nugátos kekszek

Húsvéti fészkek

Áfonyás-ananászos répakocka

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2025 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Nyereményjátékok részvételi feltételei
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek
  • Cookie-beállítások

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".